×
Bota, 11 shkurt 2013
Më 11 shkurt të vitit 2013 u bë e ditur mbi vendimin e Papës së Romës Benediktit XVI për heqjen dorë nga froni. Zyrtarisht ky abdikim do të shpallet më 28 shkurt. Mbi arsyet e largimit nga froni të Papës së Romës aktual dhe të ardhmen e Kishës Katolike Romake përsiatin ekspertët rusë.
Banorët e Tokës në vitin 2013 do të kenë mundësi të shikojnë me sy të lirë disa kometa mjaft të rralla. Në muajin mars hemisferën veriore e pret takimi me "yllin me bisht" me emrin Lemmon, i cili u shfaq për herë të parë në Sistemin diellor. Dy të tjerët do të duken pak më vonë. Midis tyre do të jetë edhe superkometa, e aftë të zvetënojë me shkëlqimin e vet madje dhe Hënën.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
2
3
9
10
16
17
23
24