×
Bota, 21 qershor 2012
Ish-piloti ushtarak amerikan David Hemler pranoi se është fshehur nga ushtria e SHBA-së për 28 vjet me radhë. Më 1984 Hemler braktisi repartin e vet ushtarak të vendosur në Gjermani dhe iku në Suedi. Që nga ajo kohë atë e kanë llogaritur si të zhdukur pa lënë gjurmë, ndërsa të afërmit si të vrarë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
9
10
16
17
23
24
30