×
Bota, 5 qershor 2012
Në prag të vizitës së tij shtetërore në Kinë dhe samitit të Organizatës së Bashkëpunimit të Shangait në Pekin Presidenti ri Rusisë Vladimir Putin iu drejtua lexuesve të shumëmiliontë të njërës prej gazetave më të respektuara në botë - "Zhenmin zhibao". Ai ndau pikëpamjet dhe vlerësimet e tij mbi perspektivat e partneritetit midis dy vendeve dhe rolin e marrëdhënieve ruso-kineze në botën bashkohore.
Vitin e kaluar Vjetnamin e vizituan 6 milionë turistë të huaj. Ky është një numër rekord. Rekord ishte edhe numri i rusëve, që vizituan Vjetnamin nëpërmjet firmave turistike vjetnameze: 100.000 vetë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
9
10
16
17
23
24
30