×
Bota, 3 maj 2012
Pika e fundit pa kthim mbrapa në dialogun me kolegët nga SHBA dhe NATO nuk është arritur akoma. Megjithatë Rusia është e shqetësuar në lidhje me zhvillimin e mëtejshëm të ngjarjeve. Për këtë folën sot (më 3 maj) pjesëmarrësit e Konferencës për mbrojtjen antiraket (MAR) në Moskë.
Tre ditë para zgjedhjeve në Francë kandidatët presidenciale “kryqëzuan shpatat” në një debat të ashpër televiziv. Pothuajse plot 3 orë Nicolas Sarkozy dhe François Hollande debatuan në lidhje me reduktimin e shpenzimeve shtetërore, papunësinë dhe migracionin. Nuk kaloi puna edhe pa ofendime reciproke.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
5
6
12
13
19
20
26