×
Bota, 12 mars 2012
Në Ditën e Lirisë së Fjalës në Internet, që shënohet në 12 mars, zakonisht tingëllojnë më fort diskutimet mbi kufijtë e kësaj lirie.
SHBA-të dhe aleatët e tyre po shqyrtojnë variantet e ndërhyrjes ushtarake në konfliktin në Siri. Këtë e bënë të ditur mediat amerikane, duke iu referuar njëherazi disa burimeve anonime.
Sot (12 mars), në Arktik filluan lojërat mësimore ushtarake masive të mbiquajtura Cold Response 2012.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
9
10
17
18
24
25
31