×
Bota, 11 mars 2012
Me një minutë heshtje nderuan të dielën, më 11 mars, japonezët
Vendi dhe koha e zhvillimit të samiteve të “G-8” dhe NATO-s ishin përcaktuar që në verën e vitit të kaluar - Çikago, muaji maj i vitit 2012.
Pesë pikat për rregullimin e situatës së krizës në Siri u bashkërenditën nga Rusia dhe Lidhja e Shteteve Arabe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
9
10
17
18
24
25
31