×
Bota, 8 mars 2012
Irani, situata e politikës së brendshme dhe të jashtme rreth tij, nuk po ikën sot e gjithë ditën nga faqet e para të mediave botërore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
9
10
17
18
24
25
31