×
Bota, 6 mars 2012
Armagedoni në Internet dhe jo vetëm në të mund të ndodhë jo më 31 mars, siç premtojnë “Anonymous”, por në çdo moment.
Rusia po aktivizon përpjekjet për të gjetur një rrugëzgjidhje paqësore të krizës në Siri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
9
10
17
18
24
25
31