×
Bota, 19 dhjetor 2011
Lajmi mbi vdekjen e Václav Havel jehoi me dhimbje në zemrat e njerëzve si në Republikën e Çekisë, ashtu dhe në Rusi.
A do të hidhet ekonomia globale mbrapsht, në epokën e “Depresionit të Madh
Udhëheqësi i Republikës Popullore Demokratike të Koresë (RPDK) ndërroi jetë në moshën 70-vjeçare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
4
10
11
17
18
24
25
31