×
Bota, 16 dhjetor 2011
Rusia dhe Bashkimi Evropian arritën të rregullojnë konfliktin që lindi rreth autokolonës
Diskutimi në Këshillin e Sigurimit të OKB-së i çështjes mbi ballafaqimin e armatosur të autoriteteve siriane dhe opozitës mund të lëvizë më në fund nga pika e vdekur.
Siç dhe pritej, një nga temat kryesore të diskutimeve në samitin e fundit BE-Rusi n
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
4
10
11
17
18
24
25
31