×
Bota, 14 dhjetor 2011
Në marrëdhëniet mes Rusisë dhe BE-së lindi një konflikt i ri
Evropa Perëndimore u spërkat sërish me gjak. Në qytetin belg Liezh (Liege)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
4
10
11
17
18
24
25
31