×
Bota, 18 gusht 2011
Çmimet botërore të produkteve ushqimore u rritën deri në 33% në
Udhëheqësi libian është i sëmurë dhe shprehet i gatshëm ti dorëzojë pushtetin Sekretarit të Përgjithshëm të Komitetit Popullor të Drejtësisë Mohammed Al-Kamudi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
5
7
13
14
20
21
22
27
28