×
Bota, 10 gusht 2011
Tregjet finaciare botërore po fillojnë ta marrin veten pas rënies drastike të ditëve të fundit në bursat.
Autoritetet e Britanisë së Madhe po arrijnë gradualisht të rivendosin rendin në Londër dhe në qytete të tjera të mëdha të vendit.
Tregjet botërore të aksioneve shënuan një rritje të ndjeshme. Ato i b
Porti i Novorossijskut, në kuadër të stërvitjeve të përbashkë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
5
7
13
14
20
21
22
27
28