×
Bota, 3 gusht 2011
Rusia vazhdon ti ruajë vetes pozitën e lideres globale në aspektin e nxjerrjes së elmazeve (diamanteve).
Qytetarët rusë mbajnë një qëndrim shumë më të mirë ndaj vendeve të huaja të largëta, ndërsa ndaj fqinjëve të afërt - Gjeorgjisë, Lituanisë dhe Letonisë -   provojnë njëfarë ndjenje skepticizmi.
Barack Obama dha një intervistë të zgjeruar për mediat ruse: Agjencinë ITAR-TASS, kanalin
Vendimet e mundshme të Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Sirin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
5
7
13
14
20
21
22
27
28