×
Bota, 27 korrik 2011
Beogradi do të përpiqet të rregullojë konfliktin që lindi në kufirin administrativ të Serbisë dhe Kosovës ekskluzivisht me mjete diplomatike.
Anders Breivik e mbështeti funksionari i Partisë ultra të dhjathtë të Francës “Fronti Kombëtar” Jacque Koutelu.
Sistemi amerikan i mbrojtjes antiraket (MAR) në Evropë është bërë objekt beteje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31