×
Bota, 6 korrik 2011
Rezerva ushqimore në botë kanë mbetur pak më shumë se për 100
Pavarësisht nga sukseset e Koalicionit Antiterrorist, potenciali i terrorizmit ndërkombëtar vazhdon të
Në kulmin e sezonit të pushimeve verore autoritetet në Danimarkë vendosën kontrollin doganor në kufijtë me Gjermaninë dhe Suedinë. Mbi këtë pikësymin të vet Kopenhageni pat deklaruar që në muajin maj.
Rusia dhe NATO mund të krijojnë një qendër të përbashkët për monitorimin e rreziqeve kërcënuese të raketave balistike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31