×
Bota, 21 mars 2011
Të martën, më 22 mars, Kryeministri rus Vladimir Putin fillon turneun e vet dyditor ballkanik. Ai do të vizitojë gjatë tij Slloveninë dhe Serbinë. Kësaj teme i kushtoi komentin e vet vëzhguesi i “Zërit të Rusisë” Pjotër Iskenderov.
Duke shfrytëzuar autoritetin që gëzon në vendet arabe dhe marrëdhëniet miqësore me Izraelin, Rusia është e gatshme të kontribuojë në çështjen e rifillimit të dialogut palestinezo-izraelit.
Të shtunën dhe të dielën që lamë pas anijet luftarake të SHBA dhe Britanisë së Madhe, të cilat ndodhen në Detin Mesdhe, dhanë goditje raketore mbi territorin e Libisë. Të dielën me to u bashkua edhe aviacioni i koalicionit antilibian.
Inxhinierët japonezë po bëjnë çdo gjë të mundur, që
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
20
26
27