×
Bota, 5 mars 2011
Bashkëpunëtorët e firmave turistike kryesore të Europës mendojnë se Egjipti dhe Tunizia janë të humbura për sezonin veror të vitit 2011.
Në Libi forcat pushtetore dhe opozitare po vazhdojnë luftimet për qytetet me rëndësi strategjike në pjesë të ndryshme të vendit.
Fjalimin e Winston Churchillit në Fulton, mbajtur më 5 mars të vitit 1946, shpesh herë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
20
26
27