×
Bota, Mars 2011
Në Tbilisi nën drejtimin e Asamblesë Parlamentare të NATO-s javën e kaluar
Situata në Libi u bë çështja kryesore në rendin ndërkombëtar
Pas daljes së Francës dhe Britanisë së Madhe në rolet pararojë n
Bombardimet e Libisë po vazhdojnë tashmë që prej një jave, por ata që marrin pjesë në operacionin ushtarak nuk kanë as një udhëheqje të vetme, as perceptimin strategjik të qëllimeve të këtij aksioni.
Presidenti i Jemenit mund të japë dorëheqjen që në fund të vitit 2011.
Në Moskë u zhvillua ura telekomunikative midis ekspertëve të Rusisë dhe Brukselit, t
Publikimet e mëparshme
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
6
7
8
12
13
20
26
27