×
Bota, 19 janar 2011
Versionet e opozitës polake mbi aktin e planifikuar terrorist apo atentatin, si rezultat i të cilit gjetën vdekjen në katastrofën ajrore nën Smolensk Presidenti i Polonisë Lech Kaczynski dhe 95 persona të tjerë, janë krejtësisht të pabaza.
Të kthehet në Rusi së bashku me fëmijët e vet - kjo është dëshira e vetme e qytetares ruse Tatiana Denisova.
“Pavarësisht nga të gjitha rreziqet ekzistuese, aktualisht mund të thuhet se projekti “Nabucco” kaloi nga etapa e bisedimeve mitike tek etapa e realizimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
16
22
23
29
30