×
Bota, 18 janar 2011
Dispeçerët e aerodromit “Smolensk-Severnij” (“Smolensku verior”) kanë vepruar në
Klientët e kamur të bankave zvicerane kanë humbur qetësinë e gjumit t
Rusia është e interesuar për zgjidhjen sa më të shpejtë të konfliktit në Lindjen e Mesme dhe do të ngulë këmbë për rifillimin e negociatave palestinezo-izraelite.
Qytetarëve rusë që dëshirojnë të vizitojnë Kilin që këtej e tutje nuk do tu duhet më viza. U anulua regjimi i vizave midis Rusisë dhe Kilit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
16
22
23
29
30