×
Bota, 17 janar 2011
Komisioni Europian dhe Azerbajxhani nënshkruan deklaratën e përbashkët mbi Korridorin Jugor të gazit.
Në vigjilje të debateve të caktuara për 25 janarin në Asamblenë Parlamentare
Rastet e ngordhjes masive të shpendëve në vitin 2011, ka shumë mundësi
Bashkimet Profesionale, siç u bë mëse e qartë, mund të ushtrojnë ndikim në politikën e jashtme. Një grevë e vetme mund të shumëzojë me zero punën skrupuloze disa dhjetravjeçare diplomatike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
16
22
23
29
30