×
Bota, 13 janar 2011
Polonia iu drejtua Rusisë me kërkesën për përpunimin e qëndrimit të përbashkët në lidhje me katastrofën e aeroplanit të Presidentit të Republikës Lech Kaczynski nën Smolensk.
“Korridori jugor i gazit” është problem i Europës dhe jo i Rusisë
Shkencëtarët në SHBA, Kanada, Itali dhe Suedi po përpiqen të përcaktojnë shkakun e vdekjes masive të zogjve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
16
22
23
29
30