×
Bota, 10 janar 2011
Rusia për herë të parë që nga momenti i hyrjes në fuqi
Probleme ose dështime në marrëdhëniet e Rusisë dhe Europës për vitin që kaloi nuk pati.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
16
22
23
29
30