×
Bota, 5 janar 2011
Gjatë gjithë vitit 2010 bota ka vërejtur kundërqëndrimin valutor midis Amerikës dhe Kinës. Uashingtoni ka kohë që nuk e ka ndërmarrë kurs për nënvleftësimin e juanit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
7
8
9
16
22
23
29
30