×
Bota, 19 gusht 2010
  Nënreparti i fundit luftarak i SHBA u largua nga Iraku. Me kalimin e 7 viteve pas
  Komisioni Evropian mbështeti zyrtarisht aplikimin e Kosovës për hyrjen në Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2010
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2010
1
7
8
14
15
21
22
28
29