×
Bota, 23 korrik 2010
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Italisë Silvio Berluskoni diskutuan problematikën ndërkombëtare.
  Vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të OKB-së mbi njohjen e legjitimitetit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31