×
Bota, 20 korrik 2010
  Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev mbërriti në qytetin finlandez Turku për takimin me Presidenten e Finlandës Tarja Kaarina Halonen. Negociatat e kryetarëve të të dy shteteve do të zhvillohen nesër, më 21 korrik.
  Diskutimet, debatet, mund të thuhet, në lidhje me Traktatin e ri ruso-amerikan për reduktimin e Armatimeve Strategjike Ofensive (ASO) në SHBA dolën përtej kufijve të komiteteve profilore të Senatit.
Presidentët e Rusisë dhe Finlandës do të takohen më 20 korrik në të ashtuquajturin "breg i artë".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31