×
Bota, 16 korrik 2010
  Hetimi i katastrofës, që ndodhi me aeroplanin presidencial polak nën Smolensk dhe që morri jetën e Presidentit të Polonisë Lech Kaczynski si dhe të 95 personave të tjerë, po evidenton detaje e hollësi të tjera.
  Situata me sigurinë në Evropë si dhe përgatitja e samitit të OSBE-s
  Bashkimi Evropian po fillon negociatat me Gjeorgjinë në lidhje me anëtarësimin e asociuar. Marrëveshja e ardhshme destinohet të zëvendësojë marrëveshjen ekzistuese "Mbi bashkëpunimin dhe partneritetin".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31