×
Bota, 15 korrik 2010
  Çmimi i grurit në tregjet botërore po vjen duke u shtrenjtuar çdo ditë e më shumë për shkak të kushteve të disfavorshme të motit në Rusi, Kazakistan dhe Kanada.
  Përpjekjet për stabilizimin e gjendjes në Afganistan, pavarësisht nga pothuajse 9
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
17
18
24
25
31