×
Bota, 27 maj 2010
  Rusia dhe Bashkimi Europian (BE) vendosën përpara vetes detyrën ambicioze-formimin e hap
  Organizata Ndërkombëtare e mbrojtjes së të drejtave të njeriut Amnesty International
Planin e vet personal antikrizë e propozoi Presidenti i Këshillit të Europës Herman van Rompei, për të cilin njoftoi të martën botimi "Financial Times Deutschland".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29