×
Bota, 24 maj 2010
Të dielën që kaloi në Republikën kaukaziane të vetëshpallur Nagorni Krabah, e cila tashmë më shumë se 20 vjet gëzon pavarësi nga Azerbajxhani, u zhvilluan zgjedhjet parlamentare.
Më 24 maj në Sopotin polak po zhvillohet një takim joformal i krerëve të MPJ të BE dhe vendeve pjesëmarrëse të programit të BE "Partneriteti Lindor".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29