×
Bota, 20 maj 2010
  Nesër, më 21 maj, në Berlin do të zhvillohet Konferenca e V-të Ndërkombëtare "Dialogu energjetik Rusi-BE: aspekti i gazit".
  Negociatat për marrëveshjen e re bazë mbi partneritetin dhe bashkëpunimin midis Rusisë dhe BE po zhvillohen me ritme të mira, progresi në to është evident.
Për arritjen e stabilitetit në Afganistan një rëndësi vendimtare kanë
  Brenda radhëve të NATO-s vazhdojnë të ruhen pikëpamje diametralisht të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29