×
Bota, 19 maj 2010
  Çështjet e sigurisë energjetike globale, sinkronizimi i strategjive në politikën energjetike midis Rusisë dhe BE do të diskutohen në Konferencën e V-të Ndërkombëtare, e cila do të zhvillohet më 21 maj në Berlin.
  Në takimin e radhës të ministrave të financave të 27 vendeve t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29