×
Bota, 17 maj 2010
  Rusia dhe Ukraina po ndërtojnë bashkëpunimin strategjik midis tyre mbi bazë të leverdisë reciproke.
  Në luftën për ruajtjen e zonës së euros si dhe vetë Bashkimit Europian, në tërësi, Komisioni Europian vendosi, me sa duket nga të gjitha, të kalojë nga fjalët tek veprat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29