×
Bota, 13 maj 2010
  Presidentët e Rusisë dhe SHBA-së, përkatësisht, Dimitri Medevdiev dhe Barak Obama diskutuan në bisedën telefonike çështjet dypalëshe të marrëdhënieve dhe pikat e rëndësishme të politikës ndërkombëtare.
  Komisari për ekonominë dhe financat i BE Olli Rehn deklaroi mbi projekt ligjin e ri, i cili destinohet të bëhet fre (mbledhje rripash) për shkelësit e disiplinës buxhetore.
Moska dhe Brazili kanë ndërmend ti japin një impuls suplementar dialogut politiko-ekonomik dhe të formulojnë qendrime të reja ndaj forcimit të bashkëpunimit me Kinën dhe Indinë në formatin e BRIK-ut (Brazili, Rusia India, Kina).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29