×
Bota, 12 maj 2010
  Rusia dhe Turqia po dalin në një nivel të ri bashkëpunimi. Kë
"Rusia sërish në Kanë. Ndërsa kjo do të thotë se çdo gjë shkon mbarë e mirë".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
22
23
29