×
Bota, 31 mars 2010
  Në mbrëmjen e 31 marsit shikuesit e 150 kinemave të Europës gjat
Aktet terroriste në metronë e Moskës, që morën jetët e dhjetra njerëzve të pafajshëm, demonstruan sërish forcën dhe karakterin global të rrezikut kërcënues terrorist.
  31 mars. Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat e Frontit të 2-të Ukrainas me luftime të suksesshme vazhdonin të avanconin.
    Rusia në diskutimet e zhvilluara në Gjenevë për garantimin e sigurisë në Transkaukazi propozoi projektin e dokumentit mbi mospërdorimin e forcës për Gjeorgjinë, Abkhazinë dhe Osetinë e Jugut, njoftoi Kreu i delegacionit rus Grigori Karasin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28