×
Bota, 26 mars 2010
  Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Botërore.
  Presidentët e Rusisë dhe SHBA-s, përkatësisht, Dimitri Medvediev dhe Barak Obama
Në mbledhjen e radhës të Këshillit Rusi-NATO një nga temat kryesore t
  Sipas fjalëve të së përjavshmes gjermane "Der Spiegel" BE hartoi "mesazhin e vet pastoral".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28