×
Bota, 25 mars 2010
  Çifti sportiv rus Yuko Kavaguçi dhe Aleksandër Smirnov fituan medaljen e bronzit në Kampionatin botëror të patinazhit artistik në akull në Torino, duke mbetur pas fituesve të medaljes së argjendtë, çiftit nga Gjermania Robin Shollkov dhe Aliona Savçenko.
Më pak se një muaj ka mbetur deri në kohën e zhvillimit më 22-23 prill të takimit joformal të ministrave të punëve të jashtme të vendeve anëtare të NATO-s në Talin.
  Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Bot
  Liderët e katër vendeve kryesore të Europës Lindore do të
Presidentët e Federatës Ruse dhe SHBA-s do të nënshkruajnë Traktatin mbi
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28