×
Bota, 3 mars 2010
  Në negociatat në Paris Dimitri Medevediev dhe Nikola Sarkozi midis shumë temave të tjera diskutuan edhe ecurinë e përgatitjes së samitit të "G-20" dhe "G-8".
  BE mund të mbështesë ndërtimin e gazsjellësit "South Stream" ("Rryma Jugore"), por prioritar për të mbetet megjithatë realizimi i projektit "Nabucco".
    6 studentë nga Pjatigorsku me moshë nga 17 deri në 19 vjeç nuk mundën të dilnin plot 2 ditë nga aeroporti çek Brno.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28