×
Bota, 2 mars 2010
  Siç shkruan gazeta "Vremia novostei" , ndërkohë që udhëheqë
Të hënën, më 8 mars, për në Ballkan do të niset Kryeministri i Belgjikës Yves Leterme.
    Marrëdhëniet midis Moskës dhe Francës dallohen, para s
 Bashkëpunimi ekonomik si bazë e marrëdhënieve të forta të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
6
7
8
13
14
20
21
27
28