×
Shkenca dhe teknologjitë 18 janar 2014

Eksploratorët rusë të polit ia hynë punës për mbledhjen e pluhurit kozmik të bishtit të kometës ISON në Antarktidë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30