×
Shkenca dhe teknologjitë 5 dhjetor 2013

Shkencëtarët gjermanë nga Universiteti i Bonit shpikën një medikament kundër pabesisë së mashkujve.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2013
1
3
7
8
9
11
13
14
15
17
18
19
21
22
24
26
27
28
29
30
31