×
Shkenca dhe teknologjitë 28 qershor 2013
NASA nxorri me sukses në orbitë teleskopin e ri IRIS, me ndihmën e të cilit shkencëtarët do të mund të studiojnë ato zona të Diellit, për të cilat janë kryer shumë pak studime.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
7
8
9
15
16
17
19
21
22
23
27
29
30