×
Shkenca dhe teknologjitë 11 qershor 2013
Sot në Kinë nga kozmodromi Jiuquan në veriperëndim të vendit u lëshua anija e pilotuar kozmike "Shenzhou-10" me tre astronautë në bord. Reportazhi mbi startin e anijes kozmike u transmetua drejtpërsëdrejti nga kanali televiziv qendror kinez.
Kreu i Agjencisë Federale Kozmike të Rusisë, Vladimir Popovkin, deklaroi ditën e martë se misioni shkencor "Phobos-Grunt" mund të ripërtërihet në vitet 2022-2025.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
7
8
9
15
16
17
19
21
22
23
27
29
30