×
Shkenca dhe teknologjitë 4 qershor 2013
Puna e reaktorit bërthamor të Koresë së Veriut në Yongbyon mund të rifillojë pas 1-2 muajsh. Në një përfundim të tillë arritën ekspertët e SHBA-së në bazë të analizës së imazheve satelitore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
5
7
8
9
15
16
17
19
21
22
23
27
29
30