×
Shkenca dhe teknologjitë 17 maj 2013
Lartësia e orbitës së Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (SKN) u rrit
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
4
5
6
7
11
12
18
19
20
25
26
28
31