×
Shkenca dhe teknologjitë 26 prill 2013
Anija kozmike ruse “kamion”, “Progress M-19M” (russ. “Прогресс М-19М”), sot do
Raketëmbajtësja, e cila startoi nga kozmodromi kinez “Jiuquán” nxorri në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
5
6
7
11
13
14
16
20
21
23
27
28