×
Shkenca dhe teknologjitë 14 mars 2013
Fizikanët që punojnë në Large Hadron Collider (LHC - përshpejtuesi i madh
Meteoriti i Çeljabinskut dikur është shkëputur nga një asteroid relativisht i madh
Në Stacionin Kozmik Ndërkombëtar (SKN) është drejt përfundimit puna e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
9
10
12
16
17
18
22
23
24
25
30
31